26.04.2013 10:51

moobis

Dags att sudda bort väggarna i klassrummet?

Skaffa blogg eller webbsajt genom moobis, du är igång på 3min. Helt gratis och utan reklam!!!! Skapat av skolmänniskor för skolmänniskor. Färdiga mallar och anpassat för att fungera på mobil, dator och platta.

Moobis.se är en webbtjänst från Mlabs.se

MLabs är ett obundet projekt startat av Micke Kring [@mickekring] och Martin Claesson [@claessonmartin], båda verksamma i skolan, med syfte att lyfta fram nya digitala möjligheter i skolan.

Idag satsas stora pengar i Sverige på att IT-utrusta skolor, lärare och elever men fokus hamnar ofta på hårdvara. Vi tror att kommunikation och distribution är två centrala styrkor som IT och framför allt Internet kan erbjuda. Därför vill vi erbjuda enkla skolanpassade webblösningar som vem som helst kan använda och som öppnar vägar för laptops och surfplattor att nå sin fulla potential i undervisningen.

Kostnadsfritt? Vad är haken?

Det finns ingen hake. Tjänsten är kostnadsfri, för att vi tycker den ska vara det samt att vi tror att skolsverige kan ha mycket nytta av detta. Om vi kan hjälpa skolsverige en liten gnutta, så hjälper vi förhoppningsvis också övriga samhället en liten gnutta. Och det vinner vi alla på!

Kontakta oss

Om ni vill fråga oss om något, så kan ni maila oss på varamed@mlabs.se eller kvittra något till @mlabs_se på Twitter

Klicka här

—————

Tillbaka